iranmatikanlogo
logo
  • ماده - 1 - عوامل موثر در تمدید و ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی عبارتند از : 1-1- شرکت در دوره های آموزشی و قبولی در آزمون پایان این دوره ها 1-2- شرکت در سمینار ها و کارگاه های آموزشی 1-3- داشتن تألیفات و پژوهش 1-4- کارنامه حرفه ای
  • ماده - 2 - امتیازهای هر یک از عوامل 2-1- شرکت در دوره های آموزشی 2-1-1- به ازای هر ساعت شرکت در دوره های آموزشی مصوب از طرف کار گروه آموزش ، پژوهش و ترویج شورای توسعه نظام مهندسی 5 امتیاز در نظر گرفته خواهد شد ، که 40% آن به حضور در کلاس و 60% آن به قبولی در آزمون پایان آن دوره اختصاص دارد . 2-1-2- موفقیت در آزمون پایان دوره های آموزشی جهت ارتقاء پایه پروانه اشتغال بکار الزامی میباشد . 2-2- شرکت در کارگاه ها و کارگاه های آموزشی 2-2-1- هر ساعت شرکت در سمیناریا کارگاه حداکثر 5/2 امتیاز در بر خواهد داشت . امتیاز هر سمینار یا کارگاه توسط کار گروه آموزش ، پژوهش و ترویج شورای توسعه نظام مهندسی تعیین میگردد . 2-2-2- به منظور تعیین امتیاز کارگاه یا سمینار ، برگزار کننده باید مشخصات کامل شامل موضوعات و سخنرانان ( مطابق با فرم های ارسالی ) را برای کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مربوطه ارسال نموده تا پس از تائید ، جهت تعیین امتیاز برای کار گروه فوق ارسال گردد . 2-2-3- مسئولیت بررسی حضور متقاضیان در سمینار به عهده کمیته آموزش استان میباشد . 2-2-4- کار گروه آموزش ، پژوهش و ترویج شورای توسعه نظام مهندسی نیز میتواند مستقیما نسبت به بررسی و تعیین امتیاز کارگاه یا سمینار اقدام نماید . 2-2-5- سازمان نظام مهندسی ساختمان استان باید تمهیدات لازم برای برگزاری سمینار ها و کارگاه های آموزشی در سطح استان را به عمل آورد 2-3- فعالیت های پژوهشی امتیازات فعالیت های پژوهشی به شرح جدول زیر میباشد : موضوع امتیاز تألیف هر عنوان کتاب تا 100 ترجمه هر عنوان کتاب تا 50 هر مقاله پذیرفته شده در مجلات علمی ، پژوهشی خارجی تا 20 هر مقاله پذیرفته شده در مجلات علمی پژوهشی یا مجلات ترویجی داخلی تا 10 هر مقاله در کنفرانس ها و همایش های معتبر خارجی یا بین المللی تا 5 هر مقاله در کنفرانس ها و همایش های معتبر داخلی تا 3 2-3-1- تمامی تالیفات و مقالات جدول فوق باید مرتبط با حرفه بوده و با رشته و صلاحیت متقاضی مرتبط باشد . 2-3-2- ارزیابی امتیازات فعالیت پژوهشی به عهده کمیته آموزش استان میباشد که امتیاز مربوطه پس از تایید سازمان مسکن و شهرسازی استان به مجموع امتیازات نهائی متقاضی اضافه خواهد شد . 2-3-3- سازمان های مسکن و شهرسازی ، نظام مهندسی و کمیته آموزش استان ها میتوانند درخواست اضافه شدن نشریه ای را به لیست نشریات علمی ، پژوهشی و ترویجی که قبلا اعلام گردیده را از کار گروه مربوطه بنمایند تا پس از تائید نسبت به اعطای امتیاز مربوطه اقدام گردد . 2-3-4- امتیازات جدول فوق حداکثر امتیاز بوده که کمیته آموزش استان برحسب ارتباط موارد با شرح خدمات مهندسان ، میتواند تا حداکثر امتیاز مربوطه را به آن اختصاص دهد .
  • ماده - 3 - امتیازات موردنیاز : جدول امتیاز موردنیاز برای تمدید و ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی به شرح زیر میباشد : حداقل امتیاز موفقیت در دوره های آموزشی امتیاز شرکت در سمینار ها و کنفرانس ها کل امتیاز موردنیاز ارتقاء از پایه 3 به 2 200 20 400 ارتقاء از پایه 2 به 1 300 20 500 تمدید در پایه 3 - 20 140 تمدید در پایه 2 - 20 160 تمدید در پایه 1 - 20 180 3-1- متقاضیان تمدید پروانه اشتغال به کار برای کسب امتیاز کل ، میتوانند از امتیاز مربوط به دوره های آموزشی نیز استفاده نمایند . 3-2- امتیاز مربوط به هر عنوان از دوره های آموزشی ، سمینار و کنفرانس صرفا یک بار جهت ارتقاء و تمدید پروانه اشتغال بکار محاسبه خواهد شد . 3-3- ضوابط مربوط به امتیاز کارنامه حرفه ای و ارتقا از پایه 3 به پایه 1 متعاقبا اعلام خواهد گردید . 3-4- اجرای مفاد این دستورالعمل ، با نظارت و تایید سازمان مسکن و شهرسازی استان صورت خواهد گرفت . 3-5- با توجه به عدم کسب امتیاز مربوط به سمینار ها و کارگاه ها از طرف متقاضیان تمدید پروانه در برخی از رشته ها ، امتیاز مربوط به این بخش از ابتدای بهمن ماه 1387 اجباری است و قبل از آن به صورت اختیاری محاسبه میگردد . 3-6- گواهی مربوط به دوره های آموزشی ، سمینار ها و کارگاه ها صرفا به مدت 3 سال به ترتیب از تاریخ آزمون پایان دوره و روز برگزاری سمینار دارای اعتبار میباشد . 3-7- مسئولیت پاسخگوئی به ابهامات و سئوالات ، در ابتدا برعهده سازمان مسکن و شهرسازی استان و در غیر اینصورت برعهده کار گروه آموزش ، پژوهش و ترویج شورای توسعه نظام مهندسی میباشد . 3-8- متقاضیان میتوانند امتیاز کل را از طریق شرکت در دوره آموزشی و یا شرکت در سمینار ها یا کارگاه های آموزشی اخذ نمایند . کسب حداقل 20 امتیاز سمینار ها یا کارگاه های آموزشی از اول بهمن ماه 1387 اجباری است . 3-9- متقاضیان ارتقاء یا تمدید در زمینه نظارت ، طراحی و محاسبه و یا اجرا باید امتیاز بخش های مختلف را به صورت جداگانه اخذ نمایند .